Print
Hits: 449

Az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete együttműködve az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvánnyal, 59 gyermek és kísérőjük táboroztatását biztosította 2022. augusztus 14-19. között Zánkán, az Erzsébet-táborban. Iskolánk négy tanulója is a diákok között lehetett.

Az Erzsébet-tábor maradandó élményeket nyújtott a diákoknak. A diákok számos programban vettek részt, melyek nagy élményt nyújtottak számukra.

A ZánKapitány című társasjátékon, amely környezetismereti, -védelmi, biológiai tudáson alapuló csapatjáték volt, annak a csapatnak sikerült nyernie ahol diákjaink is csapattagok voltak: Dolinszky Márk, Harangozó Áron Álmos, Torma Dániel és Vörös Valentina. Gratulálunk Nekik!

Удружење просветних радника мађара Северне бачке, у сарадњи са Ержебет фондацијом за децу Карпатског басена, обезбедило је камп за 59 деце и њихових пратилаца од 14. до 19. августа 2022. године. у Занку, у кампу Ержебет. Међу ученицима су били  и четири ученика наше школе.
Камп Ержебет пружио је ученицима незаборавне доживљаје. Ученици су учествовали у бројним програмима, што им је пружило велико задоволјство.
У друштвеној игри ЗанКапитани, која је била тимска игра заснована на знању о животној средини, заштити и биолошком знању, победио је тим у коме су били и наши ученици: Марк Долински, Арон Харангозо Алмош Даниел Торма и Валентина Вереш. Свака им част!