Breadcrumbs


Улогуј се
Од понедељка до петка
Дечију недељу обележио је низ предвиђених активности:
ПОНЕДЕЉАК- ДЕБАТА
5.и 6. разред -тема малолетници на интернету-за или против
7.и 8. разред-маркирана гардероба-за или против
Ученици су сами бирали теме, а такође и сами припремали своје аргументе. Сви смо уживали слушајући и уважавајући туђе ставове, нарочито добро аргументоване чињеницама. Лепо је и корисно сагледати свет из више углова!
УТОРАК-КВИЗ ОПШТЕ КУЛТУРЕ
Задаци за квиз нису били нимало лаки, било је питања на српском, мађарском и енглеском језику. Деца су била подељена на екипе од по три ученика. Да је било велико интересовање овакве едукативне забаве говори чињеница да је Свечана сала била препуна!
СРЕДА-ВАШАР
Да су наша деца много већи предузетници од одраслих, слике говоре више од речи. Осим играчака, школског прибора, књига, вашар је био преееепун хиљадама најразличитијих мафина, као и осталих креативних ђаконија! Апсолутни хит био је млади продавац кифлица са шунком и сиром за симболичних 10 динара, а исте су плануле за пар минута! После оваквог вашара, потребан је један спортски дан да се потроше калорије!
ЧЕТВРТАК- ШИЗ-ФРИЗ!
ПЕТАК
ПЕТАК-ДУГООЧЕКИВАНИ СПОРТСКИ ДАН :)
Након пар кругова трчања, дечаци су одиграли фудбал, девојчице одбојку, а Сунце нас је све време бодрило са неба својим топлим зрацима.
ЗАМЕНА КАТЕДРЕ-Ученици су се нашли са друге стране катедре- и, били су сјајни предавачи! Има наде за нашу просвету са оваквим будућим наставницима!