Breadcrumbs


Login Form
Pratite IT događaj povodom Međunarodnog dana devojaka u IT-ju

Želiš IT karijeru? Prijavi se besplatno za online praćenje IT događaja posvećenog devojkama

Da li ste kreativne? Volite tehnologiju? Uživate da stvarate?

Samo za vas ITAcademy organizuje IT događaj povodom Međunarodnog dana devojaka u IT-ju. Sve zainteresovane devojčice naše škole pozvane su da ovaj događaj, koji se održava poslednje subote maja, 26. 5. prate online (preko live streama), kad će slušati uspešne žene IT sektora naše zemlje.

ITAcademytimpovodom želi da pozove devojčice koje su zainteresovane da svoješkolovanje nastave u IT smeru da se prijave za online praćenje ovog predavanja jer će na njemu moći da čuju vrlo korisne savete uspešnih žena iz IT kompanija, kao i iskustva polaznika naših škola koji su vrlo brzo ostvarili izvanredne rezultate u svojoj karijeri.

Kako da se prijavim?

Iskoristite ovu priliku da čujete sve što vas zanima o informacionim tehnologijama, kao i o mogućnosti nastavka školovanja na nekoj od institucija koje pokrivaju IT oblast. Upoznajte se sa ženama koje imaju zavidnu karijeru u ovoj oblasti i saznajte zašto ste neophodne u IT-ju.

Prijavu za online praćenje možete popuniti na sledećojstrani.

Ne propustite ovu izvanrednu šansu da se upoznate sa svim mogućnostima koje vam pruža školovanje i usavršavanje u IT oblasti, ali i da čujete priče onih žena koje su uspele da ostvare zavidne IT karijere.